Проект «Одна Церква – Одна дитини» розпочинає активно діяти на парафії Різдва Пресвятої Богородиці.

Проект діє за  ініціативи Комісії УГКЦ у справах родини та Центру опіки сиріт у співпраці зі Службою у справах дітей Львівської мерії. Цей проект є втіленням програми живої  парафії у рамках стратегії УГКЦ  «Парафія – місце зустрічі із живим Христом».

На парафії Різдва Пресвятої Богородиці попередньо вже відбулося кілька презентацій ідеї проекту наприкінці минулого року. Нещодавно закінчився тренінг для ініціативної групи, через яку здійснюватиметься соціальне служіння дітям-сиротам.

На прохання долучитися до служіння відгукнулися батьки дітей, які відвідують катехитичну школу ім. Митрополита Андрея Шептицького при цій парафії. Впродовж тривалого часу ця невелика спільнота відвідує Львівський навчально-реабілітаційний центр «Мрія». Також ця спільнота заопікується ще однією родиною, яка проживає на території парафії і потребує допомоги.

Запрошуємо вірних парафії долучитися до служіння дітям-сиротам відповідно до Ваших можливостей і талантів. Спільнота потребує Вас. Пам’ятайте, що «Ваше служіння є найбільш переконливою проповіддю Євангелія та виявом живої віри.» (Блаженніший Святослав).